FINALE Ju-Es opena pred početak Ju-Es opena. Amerikanci, odnosno Austrijanci su našli zanimljiv način da suoče Novaka Đokovića i Janika Sinera, prvi put posle doping skandala italijanskog tenisera.

НОВАК ЂОКОВИЋ- ЈАНИК СИНЕР, ОЧИ У ОЧИ! Цео свет бруји о спектаклу који је за ноћас заказан у Њујорку, биће и уживо пренос

FOTO: Tanjug/AP

Naime, najbolji teniser planete Novak Đoković debitovaće zvanično u novom sportu pred početak Ju-Es opena, a rival u piklbolu biće mu Janik Siner!

Dvojica velikih rivala, od kojih je Italijan trenutno u jeku skadala zbog dopinga, naći će se na terenu na događaju koji organizuje austrijski „Head“, vodeći proizvođač sportske opreme.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Duel je zakazan za noćnu sesiju kada je u pitanju vreme u Srbiji, odnosno počeće sat vremena posle ponoći i biće prenošen na zvaničnom Instagram nalogu kompanije „Head“.

U poslednje vreme, kompanija „Head“ je ušla na tržište piklbola i već se postavila kao dominantna snaga u tom segmentu, dok su njihovi reketi postali prepoznatljivi.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Đoković je jedan od najpoznatijih tenisera koji je podržao njihove rekete. Siner se pridružio i nedavno je potpisao unosan dugoročni ugovor.

Piklbol je, kažu, sport budućnosti, reč je o nekoj vrsti mini-tenisa sa malim drvenim reketima i lopticom malo većih gabarita i drugačijeg materijala, nego ona koja se koristi u tenisu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

SRBINU SE CEPA SRCE: Žarko Lazetić protiv svog TSC-a bije bitku za plasman u Ligu Evrope

SRBINU SE „CEPA SRCE“: Žarko Lazetić protiv „svog“ TSC-a bije bitku za plasman u Ligu Evrope

TSC i Makabi iz Tel Aviva ukrštaju koplja u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu Evrope, a u centru pažnje je srpski trener Žarko Lazetić koji je letos preuzeo izraelskog prvaka nakon što je prethodne tri godine uspešno vodio ekipu iz Bačke Topole. Zbog rata u Izraelu, večerašnji susret biće odigran na „Haladaš stadionu“ u Sombathelju, gde je Makabi zvanični domaćin na evropskim utakmicama.

22. 08. 2024. u 07:38

Originalni tekst