U nedelji koja je pred nama Mars u Blizancima kreće napred, što će uticati i na finansijske transakcije, pa će određeni novac, koji je kasnio mesecima, konačno da stigne. 

Venera je u Vodoliji, pa će neki znakovi da dobiju i poklone. Ukoliko ste se pitali ko će imati novac do 15. januara, treba da znate da su to horoskopski znakovi Jarac, Bik, Vaga i Ribe.

pixabay.com

Novčani horoskop

JARAC

Sezona vašeg znaka i dalje traje, pa se novac lepi za vas. Svi imaju potrebu da vas daruju, a ulazak Venere u Vodoliju donosi vam vredan poklon koji će vam značiti. Zapravo ćete dobiti nešto što će vam značiti više od novca.

BIK

Venera u Vodoliji i Mars koji kreće napred donose vam veću zaradu kroz posao, tako da je moguća povišica ili da čujete za bolje plaćnu poziciju u karijeri. To je novac koji će da stigne isključivo na osnovu vašeg rada na poslu.

VAGA

Venera u petom polju donosi vam dobitak kroz igre na sreću. Takođe, Mars 12. januara kreće napred, pa će uplata koju čekate već dva meseca konačno da stigne. Nešto što se odlagalo konačno će da bude realizovano.

RIBE

Jupiter u Ovnu donosi vam laku zaradu. Novac vam neće faliti u narednom periodu, a i neka transakcija koju očekujete mesecima konačno će da bude realizovana. Moguće je da dogovorite da budete plaćeni za neki dodatni posao.

bonus video:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst