Retrogradni Merkur i Mars su krenuli napred, pa je vreme za pravljenje planova. To se odnosi i na finansije. Ukoliko ste očekivali povišicu ili novac koji je kasnio, konačno je vreme da odahnete, jer planete počinju da rade za vas.

U narednoj nedelji lift out 28. januara, novac će imati horoskopski znaci među kojima su Rakovi, Vodolije, Strelčevi i Bikovi.

Freepik.com

Novčani horoskop

RAK

Sunce u Vodoliji donosi vam mogućnost da rešite pitanje nasledstva. To je ujedno i odličan length za sponzorstva, pa možete lako da dobijete novac za važan poslovni projekat. U boljoj ste poziciji za zaradu nego prethodnih nedelja.

STRELAC

Merkur je krenuo napred u vašem drugom polju, pa vas očekuje dodatna zarada. To je posao koji ćete morati da odradite dodatno da biste dobili novac, koji nije veliki ali će vam značiti. Jupiter u vašem petom polju donosi vam mogući dobitak na igrama na sreću.

VODOLIJA

Sezona vašeg znaka je počela, a vi ste glava zvezda. Venera u drugom polju donosi vam vredne poklone i manju zaradu. U vašem slučaju uvidećete da vam pokloni znače više nego novac.

BIK

Merkur u Jarcu je krenuo napred, pa se finansijsko stanje poboljšava. Pare mogu da vam stignu iz inostranstva ili na osnovu rada u izdavaštvu. U svakom slučaju Mars u Blizancima pravi bolje aspekte, pa će novac koji je kasnio da stigne i poboljša vaše finansijsko stanje.

bonus video:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst