Bliži se mlad Mesec u Ribama, a mi igramo još jedan zvezdani rulet, pa će određeni horoskopski znakovi imati više sreće na finansijskom planu nego ostali.

U toku je sezona Riba, a Sunce, Merkur, Saturn i Neptun se nalaze u ovom znaku, pa je veoma važno da baratamo sa pravim informacijama. U ovom momentu je lako da se prevarimo u proceni zbog Merkura u Ribama.

Ako se pitate ko će imati novac do 9. marta među njima su znakovi kao što su: Vodolije, Lavovi, Bikovi i Rakovi.

Foto: Shutterstock

 

VODOLIJA

Planete u Ribama ukazuju da se borite za veću zaradu, tako da ćete imati nove razgovore oko visine vaše plate. Moguća je manja zarada, ali ne onolika koliku očekujete.

LAV

Planete u osmom polju donose vam sponzorstva, ali i priliku da nasledite neki veći novac.  U svakom slučaju novac vam neće faliti do 9. marta.

BIK

Merkur u Ribama donosi vam novac preko prijatelja. Možete da zaradite na osnovu ortačkog posla u narednom periodu. Ipak, to neće biti veći, nego manji novac.

RAK

Vi odlično stojite finansijski i ne treba da brinete novac, jer on stiže sa svih strana. Očekuje vas zarada kroz inostranstvo, ali i obrazovanje. Dakle, imate šansu da zaradite novac na osnovu svog znanja o poslu.

Horoskopski znak koji treba da igra igre na sreću je Vaga.

Mesec je ušao u Škorpiju! 3 znaka neka se spreme za srećne vesti

sledeća vest

Hronika

Hronika

„Kosta se smirio“: Prestao je odjednom da zahteva svašta, da li je ovo razlog?

Kosta K., dečak ubica koji je pre deset meseci u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru ubio devet svojih vršnjaka i domara škole, šokirao je javnost ranije tražeći besmislene i krajnje neverovatne stvari bolničkom osoblju u Klinici za neuropsihijatriju za decu i omladinu gde je u toku njegova psihijatrijska opservacija, ali sada se primirio, saznaje Republika.

Jeziva trgovina ljudima u Pirotu: Dečaka zaostalog u razvoju terali da prosi

Hronika

Jeziva trgovina ljudima u Pirotu: Dečaka zaostalog u razvoju terali da prosi

Vjt u Pirotu odredilo zadrzavanje O. G. (30) iz Pirota zbog sumnje da je sa M. S. (29) iz Babušnuce sa kojim živi u vanbračnoj zajednici izvršila krivično delo trgovina ljudima iz čl 388.KZ na štetu Lj. Dj. (27) iz Pirota tako što su u periodu 2022-2024 upotrebom sile,pretnje, zadrzavanjem ličnih dokumenata primoravali oštecenog koji je blago zaostao u razvoju I koji nema bliže rođake da vrši imovinska krivična dela, da prosjaći i da im daje novac i ukradene stvari.

Da li je moguće da je ovo rekao?! Kostin otac svojim svedočenjem sve šokirao

Hronika

Da li je moguće da je ovo rekao?! Kostin otac svojim svedočenjem sve šokirao

Vladimir Kecmanović, koji se tereti da nije dovoljno dobro obezbedio oružje kojim je njegov sin Kosta (14) 3. maja 2023. počinio masovno ubistvo na Vračaru, na pitanje tužioca ko je kriv za masakr u „Ribnikaru“ u kom je ubijeno 10 osoba, odgovorio je: „Ne znam“. On čak nije hteo da pomene ni ime svog sina, koji je streljao svoje vršnjake i čuvara škole.

Izgoreo etno restoran u Velikom Gradištu! Vatra buknula u kuhinji, od lokala ostali samo zidovi (FOTO/VIDEO) Udes u selu Bare kod Požarevca:

Originalni tekst