Bliži se pomračenje Sunca (2. oktobar), a planete će pojedinim znakovima Zodijaka biti više naklonjene za novac nego ostalima.

Usled dolaska pomračenja i uticaja retrogradnih planeta (Uran, Neptun, Saturn i Pluton), predstojeća nedelja nije dobra za podizanje kredita niti bilo kakva ulaganja. Novac koji se ulaže u ovom period teško da može da se isplati.

Ipak, pojedini znakovi će uspeti da zarade novac i izbegnu loše uticaje planeta. Ukoliko se pitate ko će imati novac do 5. oktobra, među njima su znakovi kao što su: Vage, Škorpije, Ribe i Blizanci.

Foto: Shutterstock

 

VAGA

Sezona vašeg naka ne donosi vam samo novac, nego i nove poslovne prilike. Imate mogućnost da dobijete novo poslovno zaduženje koje će vam doneti novac.

ŠKORPIJA

Venera u vašem znaku donosi vam vredne poklone ali i manju zaradu. U svakom slučaju u narednoj nedelji nećete ostati bez novca.

RIBE

Mars u Raku vam odgovara, pa možete da profitirate na osnovu svojih kreativnih potencijala. Ukoliko se bavite ugostiteljstvom ili sportom, period je odličan za zaradu.

BLIZANCI

Mars u drugom polju donosi vam odlične prilike za zaradu. Očekuje vas bolje plaćena poslovna ponuda ili bonus. 

Horoskopski znak koji treba da igra igre na sreću je Rak.

Merkur ulazi u Vagu! 3 horoskopska znaka očekuje pozitivan preokret

sledeća vest

Vesti

Nastavlja se akcija besplatnih preventivnih pregleda! Evo koji građani mogu sutra da dođu kod zubara Ponoševac optužio Srbiju da je sama kriva za NATO agresiju! Lopandić napao Vučića: On ne može da odoli da ne radi! (VIDEO) Devojka pitala Srbe koje poslove nikad ne bi mogli da rade: Na spisku jedno ključno zanimanje Srbi piju više piva nego mleka! Ali, ne znaju razliku između bezbednog i kvalitetnog

Društvo

Srbi piju više piva nego mleka! Ali, ne znaju razliku između bezbednog i kvalitetnog

Od početka godine, prema evidenciji baze NEPRO, sa rafova u radnjama povučeno je više od 80 artikala. Profesorka fizičke hemije Svetlana Stanišić kaže za RTS da povlačenje proizvoda ukazuje da funkcioniše sistem kontrole i ističe da ono što je bezbedno ne mora da znači da je dobro. Portošači imaju pravo na povraćaj novca ako se neki proizvod proglasi nebezbednim, račun nije neophodan, rekla je Vesna Perinčić iz Republičke unije potrošača.

Deca nam imaju odnose pre 12. godine! Ovo je rešenje - izjava stručnjaka šokirala roditelje

Društvo

Deca nam imaju odnose pre 12. godine! Ovo je rešenje – izjava stručnjaka šokirala roditelje

Prema poslednjim podacima Instituta za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“ starosna granica za stupanje u seksualne odnose kod adolescenta značajno je opala. Prema istraživanju Instituta za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“, 16,9% učenika prvog razreda srednjih škola već je imalo seksualne odnose, a alarmantnih 22,6% njih imalo je svoje prvo seksualno iskustvo pre 12. godine!

Originalni tekst