Dočekali smo prestanak retrogradnog Marsa 12. januara nakon dva meseca, pa stvari konačno mogu da krenu napred. Ista je situacija i sa novcem. Retrogradni Merkur kreće napred 18. januara, pa donosi mogućnost realizacije pregovora.

Lažna obećanja, odlaganje i sumnjiva papirologija – sve su to manifestacije retrogradnog Merkura koji je loš za bilo kakva ulaganja i pregovore o novcu.

Freepik.com

Novčani horoskop

Kolo sreće se okreće, tako da će horoskopski znaci među kojima su Blizanci, Ribe, Jarčevi i Škorpije imati novac do 21. januara.

BLIZANCI 

Nakon dva meseca patnje, konačno izlazite iz finansijske krize. Mars prestaje da vam stvara prepreke, pa imate šanse da dobijete sponzoristvo za neki bitan projekat. Isto tako, Merkur kreće napred, pa ćete praviti pametnija ulaganja.

RIBE

Jupiter u Ovnu donosi vam brzu i laku zaradu. Posredstvom Ovna možete dobro da zaradite. Prijatelji će vam dati odličan poslovni predlog koji može da vam donese zaradu.

JARAC

Sunce ulazi u Vodoliju, pa vam donosi bolji period za zaradu. Možete konačno da dobijete očekivanu zaradu. Imaćete i troškove, ali možete da očekujete i dodatni novac. Odličan period za sponzorstva. 

ŠKORPIJA

Dobra pozicija Jupitera osigurava vam novac preko posla. To može da znači i mogućnost boljeg zaposlenja koje će vam doneti veću zaradu. Ovan može da vam bude odličan saradnik u poslu za novac. 

Strelčevi su horoskopski znak koji mogu da imaju sreće kada su u pitanju igre na sreću. 

bonus video:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst