Mars ulazi u Bika, a Jupiter se nalazi u Blizancima, tako da će položaj zvezda određenim znakovima Zodijaka više odgovarati za novac nego ostalima.

Igramo još jedan zvezdani rulet, a pojedini znakovi će imati više sreće nego ostali, pa će zaraditi veliki novac

Ukoliko se pitate ko će imati novac do 15. juna, među njima su znakovi kao što su: Rakovi, Bikovi, Blizanci i Ovnovi.

Foto: Shutterstock

 

RAK

Zarađujete mnogo više novca nego što javno priznajete. Zbog toga ćete nastaviti da radite više poslova i osigurati sebi veća primanja bez obzira što ćete malo govoriti o tome. 

BIK

Vi ste kralj zarade, jer se novac lepi za vas. Imaćete zaradu iz najmanje dva izvora, tako da vas „nema zime“.

BLIZANCI

Vi ste trenutno jedan od najsrećnijih znakova u Zodijaku zbog ulaska Jupitera, tako da ćete zaraditi veliki novac. Osim što ćete biti popularniji u narednom periodu, zvezde će vam omogućiti bolje plaćene poslovne ponude.

OVAN

Imate veliku pregovaračku moć, koja može da vam osigura novi ugovor za novac.  Zbog toga imate šanse da potpišete dokument od vrednosti koji će vam doneti brdo para.

Horoskopski znak koji treba da igra igre na sreću je Jarac.

Retrogradni Merkur je krenuo napred! Ovim znakovima će konačno svanuti

sledeća vest

Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Popularno kupalište Peskara ili banatska Kopakabana kako ga mnogi nazivaju, sa svojim izazovnim peščanim plažama, spremno je da u subotu, 8. juna dočeka prve kupače i zvanično otvori novu letnju sezonu.

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je

Igre reči

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je „dandara“!

Devetati, žvajznuti, šopiti, izbubecati, istamburati, isprangijati, ćaušati, okajdapiti, rebnuti, marisati, devlati, otandariti … Ovako su nekada, a poneko i danas, u Mačvi nazivali udaranje i tuču. Za pijanstvo imaju više od 30 sinonima: naroljati se, nacevčiti, ožderati, naćefleisati, nadžidžiti, naćokati, ušljokati, ukokati…

(VIDEO) Za tri meseca podigli crkvu! Meštani Dulena kod Kragujevca za primer drugima (VIDEO) Da li ste čuli za malu, malu, malu maturu? Najveselija je! (VIDEO) Marija nije sama! Hiljade ljudi želi da joj pomogne

Originalni tekst