Stigao je februar, a Sunce i Pluton nalaze se u Vodoliji, gde će im se ubrzo pridružiti i Merkur, tako da će planetarna situacija uticati na finansijsko stanje svih horoskopskih znakova.

Mars i Venera u Jarcu nas opominju da je potrebno da budemo racionalniji prema finansijama, jer bilo kakvi pregovori za novac moraće da sačekaju nekoliko nedelja.

Igramo još jedan zvezdani rulet, a pojedini znakovi će imati više sreće na finansijskom planu nego ostali. Ukoliko se pitate ko će imati novac do 10. februara, među njima su znakovi kao što su: Strelčevi, Blizanci, Ovnovi i Jarčevi.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

Iskoristite uticaj Marsa i Venere iz Jarca da pregovarate o novcu. Imaćete priliku da radite nešto što će vam doneti veći novac nego sada.

BLIZNACI

Naglašeno osmo polje donosi vam odličan period za sponzorstva. Mnogi će imati potrebu da vam daju neki novac kako biste ga mudro uložili.

OVAN

Krenula je borba za povećanje plate! To neće ići lako ali možete da očekujete novu poslovnu ponudu koja će vam biti isplativija.

JARAC

Planete rade za vas, pa ćete imati zaradu sa više strana. Zbog toga ne treba da brinete jer počinjete da zarađujete mnogo više novca nego u 2023. godini.

Horoskopski znak koji treba da igra igre na sreću je Devica.


Merkur ulazi u Vodoliju! 5. februar je ključan datum - saznajte kako će to uticati na vaš horoskopski znak

sledeća vest

Originalni tekst