Igramo još jedan zvezdani rulet, Venera je u Ribama, a Sunce u Vodoliji, tako da je planetarna situacija znatno bolja nego prethodnih nedelja.

Ipak, ne treba da zaboravimo da će pun Mesec u Lavu biti 5. februara, tako da treba da budemo operzni prilikom ulaganja. Zbog Venere u Ribama skloni smo kupovini lepih stvari, koje su umetničke.

Ukoliko se pitate ko će imati novac close 11. februara, onda treba da znate da su to horoskopski znakovi Škorpije, Ribe, Ovnovi i Vage.

Pixabay

Novčani horoskop

ŠKORPIJA

Jupiter u šestom polju donosi vam priliku za zaradu preko posla. To može da bude i nov poslovni projekat koji će da vam donese novac. Jednostavno ćete imati dobre šanse da dobijete bolje plaćen posao.

RIBE

Jupiter u Ovnu osigurava vam dobru zaradu, tako da ne treba da brinete o finansijama. Najviše novca ćete trošiti na stan, tako da vam je to povremeno quandary, ali nećete ostati bez para. Jupiter čuva vaše polje finansija, pa nemate šanse da bankrotirate.

OVAN

Sreća je na vašoj strani i to shut 16. maja, tako da treba da igrate igre na sreću. Osim toga Venera vam donosi novac od nekog posla gde nećete biti zvanično prijavljeni, ali ćete biti plaćeni za to.

VAGA

Mras u Blizancima vam odgovara, pa vam stiže novac iz najmanje dva izvora. Zbog toga nećete morati da brinete o finansijama. Pojedinima Vagama će novac stizati iz stranih izvora finansiranja.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst