AKTUELNO

Horoskop

Novac će se lepiti za njih: Ovi znaci imaće ga NAJVIŠE u 2022. godini – Da li ste vi među njima?

Izvor: Krstarica, Foto: Unsplash.com ||

Jupiter u Ribama, Mars u Jarcu, Saturn u Vodoliji donose veoma zanimljivu godinu, a planete nagoveštavaju da će se lični trud itekako isplatiti kada su u pitanju finansije.

Astrolozi objašnjavaju da će pojedini znakovi imati manje briga kada su finansije u pitanju. To su znakovi među koje spadaju Škorpije, Ribe, Rakovi i Vodolije.

ŠKORPIJA – Vi ste jedan od znakova koji će se posebno iznenaditi u Novoj godini jer vam je sve krneulo na bolje. Jeste da vas Saturn iz Vodolije testira, ali Jupiter u Ribama ukazuje da možete da zaradite na osnovu nečega kreativnog. Za sve one Škorpije koje se bave ugostiteljstvom, period do 11. maja itekako treba iskoristiti. Pare će se lepiti za vas.

RIBE – Jupiter, planeta sreće i blgaostanja u vašem znaku donosi prosperitet i širenje. To znači da ćete uspeti na osnovu ličnog truda da renovirate prostor u kojem živite ili doživite procvat na poslu. To je svakako širenje delatnosti u svakom smislu. Igrajte igre na sreću jer su planete na vašoj strani.

RAK – Iako trenutno ne deluje da je godina obećavajuća, vama će lepe stvari početi od marta da se dešavaju. To je period kada ćete i finansijski da se oporavite. Zapravo, Jupiter u devetom polju donosi vam novac iz inostranstva, pa je moguće da dobijete ponudu koja je isplativija od ove koju trenutno imate na poslu.

VODOLIJA – Znak koji povremeno ima osećaj da su mu sve lađe potonule, osetiće veliko olakšanje uz uticaj Jupitera iz drugog polja. To znači da je 2022. godina sigurnija za novac nego prethodna. Imaćete sigurna primanja i to će vam doneti veliko olakšanje.

Autor:

Horoskop

DA LI STE MEĐU NJIMA?! Ovim znacima Zodijaka do 20. februara stiže PRAVO BOGATSTVO! Pare će se lepiti za njih, a evo šta je RAZLOG!

Horoskop

OVOM ZNAKU ĆE 2022. GODINA BITI NAJBOLJA! Kolo sreće se okreće – evo ko će doživeti NEVEROVATAN USPEH

Horoskop

DA LI STE MEĐU NJIMA? Ovo su 4 emocionalno najjača znaka zodijaka

Zadruga

MUŠKA VERZIJA JOVANE LJUBISAVLJEVIĆ?! Car se prilepio uz Minu, pa na sve načine pokušavao da iznudi POLJUBAC! (VIDEO)

Horoskop

Da li ste među njima – ovi horoskopski znaci se BOGATO UDAJU

Lifestyle

OVA 4 ZNAKA ZODIJAKA ĆE SE DO KRAJA GODINE LUDO ZALJUBITI: Da li ste među njima?

Original Article