Biznismen se putem Instagrama oglasio iz luksuznog zdanja koje je darovao bivšoj supruzi.

Dragana Mirković i Toni Bijelić stavili su tačku na brak dug 24 godine.

Pevačica se na ovu temu više puta oglašavala, kako zvaničnim saopštenjem, tako i intervjuima koje je dala nekolicini medija.

Mirkovićeva je ostala da živi u dvorcu koji joj je biznismen poklonio, a sada je Bijelić sve iznenadio objavom baš odatle.

Foto: printscreen instagram

 

On je na svom Instagram profilu objavio fotografiju iz ovog luksuznog zdanja, i to u kasne sate, a mnogi su se zapitali da li se susreo sa uskoro bivšom ženom.

Muškarac istetovirao Tanju Savić preko celih leđa! Pevačica ponosna, odmah se pohvalila! (FOTO)

sledeća vest

Vesti

Fili je sve jasno - perfidno:  Kurti će iskoristiti raspravu o Srebrenici u Generalnoj skupštini, ponovo će optužiti Srbiju za genocid Vučić poziva 50 lidera da glasaju protiv Rezolucije o Srebrenici!

Politika

Vučić poziva 50 lidera da glasaju protiv Rezolucije o Srebrenici!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će, u okviru diplomatske akcije u Ujedinjenim nacijama, kako bi pokušalo da se spreči usvajanje Rezolucije o Srebrenici koja ima za cilj da Srbe žigoše kao genocidan narod, razgovarati sa liderima 50 država, sa posebnim akcentom na zemlje Afrike, saznaju nezvanično Novosti.

Deca ne znaju da urade kolut ili uhvate loptu: Profesori zabrinuti za školarce, oglasila se struka! Potresna ispovest Milice kojoj je ćerka ispala kroz prozor i preminula: Trenutak nepažnje doveo do tragedije! Mali: Poboljšanje kreditnog rejtinga Srbije dobra vest za naše građane!

Politika

Mali: Poboljšanje kreditnog rejtinga Srbije dobra vest za naše građane!

Podizanje kreditnog rejtinga Srbije sa neutralnog na pozitivni izgled od agencije Standard and Poor’s (S&P) je, prema oceni ministra finansija Siniše Malog, dobra vest za građane Srbije jer, kako je rekao, svako podizanje kreditnog rejtinga znači bolje uslove finansiranja, rast BDP-a i stvaranje prostora za dalje povećanje plata i penzija.

Originalni tekst