Radujete se novogodišnjoj euforiji i s nestrpljenjem iščekujete spektakularnu proslavu dočeka na koju ćete ići van grada, a pre samog polaska osiguraćete se polisom putnog zdravstvenog osiguranja i time bezbrižno zakoračiti u sledeću godinu.

Odlazak na putovanje sa društvom za vas je prava avantura. Uživate u kreiranju planova za zimovanje na vašoj omiljenoj destinaciji. Već se vidite na snegu i skoro da možete da osetite adrenalin od osvajanja snežnih vrhova. Rešeni ste da ove godine izdvojite vreme za otkrivanje novih pešačkih staza u blizini hotela. Uživanje u spa centru i čitanje omiljene knjige pored kamina se podrazumeva. Spremni ste za sve velike i male radosti na putovanju i s nestrpljenjem iščekujete proslavu novogodišnje noći koju ćete provesti u društvu omiljenih ljudi.

Svesni činjenice da sigurnost na putovanju igra važnu ulogu, obavezno posetite najbližu poslovnicu „Triglav osiguranja”, ili partnersku turističku agenciju, kako biste ugovorili polisu putnog zdravstvenog osiguranja. Polisu možete ugovoriti i sa svega nekoliko klikova na e.Triglav portalu, a uz to ćete ostvariti i 10 odsto popusta.

Za svaku novu snežnu avanturu ugovorite polisu „Triglav osiguranja” i budite sigurni svakog dana.

Post Views: 8

Originalni tekst