Predah od mnogobrojnih poslovnih obaveza koje je imala u 2023. godini, Ilma Karahmet napravila je u društvu svojih prijatelja u Dubaiju.

Ilma je otputovala u društvu dugogodišnjeg prijatelja i menadžera Dejana Malića s kojim je objavila i najviše fotografija, uz koje je u opisu istakla: „Prijatelji zauvek“.

Mlada pevačica zablistala je u novogodišnjoj noći koju su njeni prijatelji i ona dočekali u jednom luksuznom hotelu. Dosta pažnje privukla je i njena fotografija sa plaže, gde su mnogi koji je prate na društvenoj mreži Instagram komentarisali njenu savršenu figuru. A osim lepog početka 2024. godine, Ilma ima i sjajne planove za predstojeći period koje je sada i otkrila:

Foto: Instagram prntscreen/ilmakarahmet

 

– Odlučila sam malo da odmorim i odem u toplije krajeve zajedno sa svojim prijateljima. Imam mnogo planova za ovu godinu i uveliko radim na tome zajedno sa svojim timom. Nove pesme i koncerti biće uskoro za moju dragu publiku. Takođe, poželela bih svima još jednom sve najbolje u ovoj godini i zahvalila bih se onima koji su bili i ostali uz mene! – kazala je Ilma.

Pevačica je u proteklom periodu imala dosta uspeha, posebno sa novom pesmom „Oči kesten boje“, a u javnosti je dosta pažnje privlačilo i njeno druženje sa popularnim dvojcem brenda „DSquared2“ s kojima gaji veliko prijateljstvo te im je više puta pevala na privatnim zabavama.

Foto: Instagram prntscreen/ilmakarahmet

 

Proteklih dana u medijima su se pojavile i spekulacije o Ilminom razvodu od supruga Sedina Lakače, ali pevačica nije želela da komentariše privatnost:

– Nemam komentar, svoj privatni život bih ostavila da i dalje bude privatni – kratko je izjavila Karahmetova.


Originalni tekst