Kompanija MaxBet, generalni sponzor Fudbalskog kluba Partizan,
organizovala je danas druženje novinara sa prvotimcima i trenerom kluba iz Humske, povodom predstavljanja tima za predstojeću sezonu 2024/2025.

U ime kompanije MaxBet prisutne je pozdravio komercijalni direktor Stefan Milinović, koji nije krio oduševljenje zbog nove sezone, ali i novog dresa koji će uskoro biti predstavljen javnosti.

„Za nas u MaxBetu, ulaganje u sport nije samo poslovna odluka, već i misija, jer sport ima tu moć da inspiriše, motiviše i ujedini ljude, a to su vrednosti u koje želimo da ulažemo. Naše generalno sponzorstvo Fudbalskog kluba Partizan je ujedno i odraz naše podrške razvoju i
promociji sporta u Srbiji. Sa velikim ponosom podržavamo FK  artizan u njihovoj borbi za vrhunske rezultate i iskreno verujemo da će predstojeća sezona doneti puno uspeha u domaćem prvenstvu ali i na evropskoj sceni“ – izjavio je Stefan Milinović, komercijalni direktor MaxBeta.

Druženje sa medijima održano je u MaxBetovom premijum objektu MaxBet Sport Caffe u Kolarčevoj ulici u Beogradu, a prisutni su imali priliku da čuju više o planovima i ciljevima kluba za narednu sezonu.

Post Views: 12

Originalni tekst