Mada vrlo mlada kćerka Harisa i Meline Džinović ima jasan stav o tome kako želi da vodi svoj život, a korak po korak ona lagano ide ka zacrtanom cilju. Uprkos negodovanju roditelja po pitanju društvenih mreža, Đina je otvorila Instagram i Tik tok i vrlo je aktivna na ovim platformama.

Njeno angažovanje prati preko 125 hiljada ljudi, najprije njenih vršnjaka, a moglo bi se reći da je u kratkom periodu ona postala jedna od popularnijih blogerki.

S obzirom na to da je od prvog dana mediji nisu štedjeli, Đina je u par navrata došla u situaciju da objavljene fotografije briše, tačnije one na kojima je sa bivšim momcima. One, pak, na kojima je sama ili sa bratom Kanom ostavila je, dok svakodnevno ona dijeli niz slika na kojima pozira poput manekenke, te svi komentarišu da se ne zna da li je ljepša ili zgodnija.

Đina je slobodnija u ophođenju sa pratiocima, nego što bi njeni roditelji to voljeli, ipak kako je to ono što je raduje oni joj to više ni ne brane.

Naprotiv, nastoje da njoj i bratu u svemu udovolje i razvesele ih kada god im se ukaže prilika. Svojevremeno oni su svojoj mezimici kupili psa, pomeranca, a ona je dobila još jednog vrlo sličnog i time se pohvalila na Instagramu rečenicom

-Moja nova beba – Haris i Melina nisu imali gdje osim da novog člana porodice raširenih ruku prihvate.

Originalni tekst