U sukob koji je nastao između Milice Pavlović i repera Stjepana Jelice Albina, sada se umešala i nekadašnja voditeljka Saška Veselinov, supruga Đorđa Đokovića. Milica je, naime, u jednom intervjuu iskritikovala Albina koji nije umeo da ceni činjenicu da mu je pružila šansu za uspeh, a sada je to uradila i Saška.

Milica je nedavno izjavila da joj novi album nije čestitao Albino, što joj je izuzetno zasmetalo jer je od njega kupila pesmu “Šećeru” i prihvatila s njim duet za istu u trenutku kada je on bio nepoznat. A kada mu je ovaj hit doneo popularnost, on je to zaboravio:

Foto: Zoran Sinko

U svađi… Milica i Albino

– Nije mi čestitao, a mogao bi! Svi znamo koliko je teško napraviti album. Treba opravdati očekivanja publike. Obradovalo bi me da mi čestita! Ja, evo, njemu čestitam na svemu što radi, sve je to meni simpatično. Drago mi je da sam prepoznala njegov talenat, tu pesmu sam mogla da kupim i otpevam sama. Htela sam da skrenem pažnju javnosti na njega, on je pretalentovan. Retko ko je poznavao tad njegov rad, htela sam da mu pomognem. Ja se nadam da sam mu pomogla. Danas sigurno mnogi ne bi snimali duete sa njim da nisu čuli pesmu “Šećeru” – istakla je Milica.

Foto: Instagram prntscreen/saskaveselinov

Ljuta… Saška Veselinov Đoković

Ovo je videla i Saška Veselinov Đoković, pa je i ona iskritikovala repera s kojim je sarađivala:

– Zamisli situaciju u kojoj ti neko pruzi medijski prostor, kupi od tebe pesmu i otpeva sa tobom duet po kom ti postanes globalno viralan i na kontu te saradnje živiš život kakav si sanjao… Sve ono što si godinama gradio je sada neko prepoznao i pružio ti priliku da se pokažeš. Normalan čovek bi bio zahvalan, zar ne? – napisala je Saška, a onda se obrušila na Albina:

Foto: Instagram prntscreen/saskaveselinov

Ljuta… Saška Veselinov Đoković

– A ti uradiš bas sve suprotno i padnes na testu ljudskosti. Žao mi je, ja sam za ovog momka radila muzički spot i bila deo njegovog projekta pre nekoliko godina, ne poznajem ga kao takvog. Jako je bitno ostati svoj, kakva god te slava ponela. Volimo te Milice, prava si lavica – napisala je Saška na svom profilu na Instagramu, nakon čega je usledila i fotografija Pavlovićeve i nje.

Foto: Instagram prntscreen/saskaveselinov

Ljuta… Saška Veselinov Đoković

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst