Novak Đoković u centru je pažnje zbog plasmana u finale Vimbldona, a njegove fotografije u različitim raspoloženjima preplavile su društvene mreže. Ipak, jedna je privukla pažnju, a na kojoj Nole izgleda kao da plače, te su korisnici Instagrama iskoristili fotografiju da dodaju opis da je on tužan dok njegova snaja Saška Đoković troši njegov novac

I dok na fotografiji Novak Đoković, naš najbolji teniser deluje tužno, u opisu piše: “Kad Saška Đoletova provuče karticu”. Ovim su se korisnici društvene mreže Instagram našalili na Saškin račun, a ona im je ubrzo i odgovorila:

Foto: Instagram prntscreen/saskaveselinov

 

– Kad jedna kartica blokira, čekam da mi Novak pošalje drugu – napisala je voditeljka koja je udata za teniserovog najmlađeg brata Đorđa Đokovića.

Foto: printscreen instagram

 

Saška i Đorđe venčali su se u septembru prošle godine, a u martu ove dobili su sina kojem su dali ime Aleksandar. I dok je Saška napustila voditeljski posao i posvetila se svom modnom brendu koji je stvorila po udaji za Đokovića, Đorđe je direktor jednog teniskog turnira u Bosni i Hercegovini i ima privatan biznis. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst