Zvanično je otvorena prijava na četvrti po redu konkurs za male lokalne biznise #OkvirPodrške, u okviru kog će najveća regionalna finansijska grupacija NLB Grupa sa 100.000 evra podržati realizaciju tri najbolje regionalne ideje za održivo i društveno odgovorno poslovanje.

Ovogodišnji #OkvirPodrške ohrabruje učesnike da prijave inovativne projekte koji unapređuju naše društvo, pokušavajući da se suoče sa izazovima poput prekomerne upotrebe digitalnih tehnologija među mladima, vršnjačkog nasilja, kršenja ljudskih prava, rodne ravnopravnosti, siromaštva, kao i sa izazovima demencije i drugih bolesti društva koje je sve starije.

Konkurs je namenjen entuzijastima, vizionarima i nepokolebljivim optimistima, koji veruju u region koji je naš dom, u naše ljude, kao i u bolji kvalitet života.

Pravo učešća imaju pravna lica, preduzetnici i preduzetnice, mikro i mala preduzeća i gazdinstva, bez obzira na vrstu delatnosti. Sve što bi zainteresovani trebalo da urade do 10. marta 2024. godine jeste da u nekoliko rečenica predoče ideju o unapređenju svog poslovanja na održiv način, putem onlajn formulara na sajtu NLB Komercijalne banke (www.nlbkb.rs/okvir).

Post Views: 22

Originalni tekst