AKTUELNO

Horoskop

Njima novembar donosi NOVU LJUBAV: Tri znaka očekuje SUDBINSKI SUSRET

Izvor: Ženskimagazin.rs, Foto: Unsplash.com ||

Novembar se može smatrati teškim mesecom koji će predstavljati izazove u mnogim oblastima.

Unutrašnje brige i dileme će se pojaviti, ali mesec koji je upravo počeo biće emotivno izdašan za neke horoskopske znakove.

Dok neke očekuju raskidi, određeni predstavnici Zodijaka će u novembru pronaći svoju ljubav i dočekati novu godinu sa „ružičastim naočarima“.

Ljudi koji pripadaju sledećim znacima, čini se da će pronaći svoju drugu polovinu neposredno pre nego što dođe zima!

Foto: Unsplash.com

BIK

Možda vam se čini da ste u poslednje vreme malo usamljeni, ali vreme je da vam kažemo da je Kupidon već pripremio strelicu za vas u novembru, jer nije isključeno da ćete uskoro upoznati ljubav svog života. Ne propuštajte izlaske i iskoristite svaku priliku koja vam se pruži za nova poznanstva. Novembar će biti mesec koji ćete dugo pamtiti, pun emocija i prijatnih iznenađenja!

BLIZANCI

Nova lica će obnoviti vaše društveno okruženje i zapravo će neka od njih ući u vaš život na neočekivan način! Vrlo je verovatno da ćete ovog meseca upoznati svoju drugu polovinu. Zapravo, nije isključena mogućnost ponovnog povezivanja sa osobom iz prošlosti, ali je dobro pre svakog poteza postaviti nove temelje u vašoj vezi kako bi ona mogla da evoluira.

RIBE

Ako pripadate ovom znaku, onda bi možda trebalo da budete spremni na sve. Očekuju vas intenzivne emocije i snažna iznenađenja u polju osećanja koje će tek nakon nekog vremena biti prijatne. Uklonite odbrambene mehanizme i uživajte u putovanju koje će na vaš prag doneti veliku ljubav!

Beograd

Nikola Nikodijević zakazao sednicu Skupštine grada Beograda za 8. novembar

Lifestyle

Imate bolove u mišićima? Imamo rešenje za vas!

Horoskop

STIŽU IM I LJUBAV I NOVAC! 4 znaka ove jeseni očekuje VELIKA SREĆA

Horoskop

Sa njima posle raskida – SAMO OPREZNO! Ova 3 znaka horoskopa su najveći OSVETNICI

Lifestyle

Velika ljubav čeka ova tri znaka u aprilu

Politika

VULIN NA AERODROMU: Ministar ispratio predsednika Gane i zahvalio na poštovanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta Republike Srbije (FOTO+VIDEO

Original Article