Jedna od tema koje često zanimaju ljude jeste koji horoskopski znakovi odišu harizmom. Reč je o osobama koje svojom prisutnošću, stavom i ličnošću privlače pažnju drugih i ostavljaju jak dojam.

Lav

Lavovi su poznati po svom samopouzdanju i hrabrosti. Oni su vrlo harizmatični i privlače pažnju gde god se pojave. Vrlo su izražajni i osebujni i imaju snažan utecaj na druge. NJihova strastvenost ih često čini vođama.

Škorpija

Škorpije su poznate po svojoj intenzivnosti, odlučnosti i strasti. Oni su vrlo harizmatični i privlače pažnju. Izuzetno su inteligentne i oštroumne, što ih čini zanimljivim sagovornicima. Takođe, njihova strast i smisao za humor čine ih vrlo privlačnim.

Foto: Profimedia

 

Vodolija

Vodolije su poznate po inovativnom duhu i neovisnosti. Oni su vrlo harizmatični i privlače pažnju svojom originalnošću i kreativnošću. Obično su vrlo otvorene i iskrene, što ih čini lako pristupačnima.

Ribe

Ribe su poznate po svojoj empatiji, intuiciji i osećajnosti. One su vrlo harizmatične i privlače pažnju toplinom i saosjećajnošću. Važe za kreativne osobe koje cene umetnost, zbog čega ih mnogi smatraju zanimljivim sagovornicima.

Foto: Profimedia

 

Blizanci

Blizanci su poznati po komunikativnosti, inteligenciji i zabavnom duhu. Vrlo su harizmatični i privlače pažnju energijom i živahnošću. Društveni su i ljubazni, što ih čini pristupačnim. NJihova zabavna i razigrana ličnost takođe ih čini vrlo privlačnim, prenosi Index.hr.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici – budimo “na ti”.

Nova dimenzija novosti, vaš “Nportal.rs”.

Originalni tekst