Voditeljica Suzana Mančić se u jeku priče o silovatelju prisjetila traumatičnih iskustva iz djetinjstva.

Naime, Suzana Mančić je govorila o tome kako je morala uvijek da ide sa nekim napolje, jer je u njihovoj blizini živio nasilnik.

Čekali su da djevojka uđe u zgradu. Imala sam jednu drugaricu kojoj je čovjek ušao u lift i krenuo da se skida, a ona ga je hladno pogledala i rekla “vidjela sam ja i bolje”. Oni se ne “lože” na to da te pipnu, oni se lože na to da ti vrištiš. To su bili manijaci tada – ispričala je Goca Tržan.

Na ovu priču nadovezala se i Suzana.

Bio je jedan manijak koji je vršljao u kraju kod nas. Tada se “nije znalo za ljudska prava”. Sjećam se da su se roditelji organizovali po smjenama i da su ga uhvatili na kraju. Blizu je bio 29. novembar, policijska stanica, vjerovatno su ga odveli tamo. Tako smo se riješili jedne bede. Uvijek smo išli u grupama. Po dvije djevojčice, rijetko kada se neko vraćao sam iz škole. A kada mi se dogodilo ovo ispred lifta tada sam bila već odrasla djevojka. Užasno sam se uplašila. Derala sam se kao magarac. Niko iz susjednih stanova nije izašao da vidi o čemu se radi – ispričala je Suzana, a Goca je dodala da misli da je danas malo gora situacija jer se svako plaši “neželjenih batina”.

NE BI MI BILO ŽAO I DA SAM GA UBIO: Prva izjava Kristijana Golubovića nakon napuštanja Zadruge

(Express/Kurir)

The post NJIH PRIVLAČI DA VRIŠTIŠ: Suzana Mančić otvorila dušu o traumama iz prošlosti appeared first on Express.

Original Article