Pjevačica Seka Aleksić iznenadila je svoje fanove krajem decembra mjeseca kada je lansirala svoj novi modni brend pod nazivom ,,Second skin by Seka“, a u okviru njega i liniju iz kolekcije ,,Stage“.

Mada to nije sve, ono što je posebno iznenadilo pripadnice ljepšeg pola je da su njeni modeli prilagođeni svim tipovima građe.

S obzirom da je poznata kao “velika trenseterka“ njeno modno izdanje u novogodišnjoj noći ostavilo je bez daha sve prisutne, ali i njene obožavaoce na društvenim mrežama. Da je inspiracija mnogima, govori činjenica da je njen outfit upravo u novogodišnjoj noći ponijela jedna od gošći.

Ne samo da je ponijela haljinu nego se djevojka potrudila da u potpunosti iskopira Sekin stajling.

-Drago mi je da je djevojka ponijela model iz moje kolekcije. Ovo je dokaz da se svaka žena u ovim komadima odjeće osjeća senzualno i moćno- istakla je oduševljena Seka.

Budući da je kolekcija ,,Second skin by Seka“, odlično prošla kod kupaca, Seka sa svojim timom na čelu sa Stanislavom Zakićem polako sprema ideje za novu kolekciju, ali i za novu pjesmu koja će svjetlost dana ugledati već u februaru.

(Express/Grand)

Originalni tekst