Pjevačica Milena Ćeranić svojom izjavom o ženskom poprsju napravila je buru među ženama na društvenim mrežama. Ona je gostovala kod Goce Tržan u emisiji na K1 televiziji, a njen komentar o prirodnim grudi izazvalo je lavinu komentara.

,,Grudi… Ja sam vidjela razne grudi…Prije operacije, kad padnu, poslije velikih kilaža. Još ružnije su tubularne, kao dva miša stvarno. To mi je, recimo, ružnije od palih grudi” pričale su Milena i Goca u emisiji “Ako progovorim”.

“Najljepše grudi su zdrave grudi”, “Strašne grudi koje su pale… Strašna koža koja se izborala… Strašna kosa koja je sijeda… Strašna majka koja te rodila i na tim grudima dojila i nad tobom noćima bdila, pa malo osijedjela i od života izborala?”, “U zemlji gdje se toliko žena bori sa karcinomom dojke, na ovakav način pričati…”, “A ovo pjevaljke više ne poriču kako su radile estetske zahvate, nego sad pljuju po onima koje nijesu?”, “Koja je poenta ovog sablažnjavanja? I šta sad, ko ima ružne grudi, treba da se baci sa zgrade?”, “Da li bi muškarci u emisiji pričali na ovaj način o intimnim djelovima svog pola? Ja još nijesam tako nešto ni čula ni pročitala. Mnogo je tužno što žena ovako priča o ženi, mnogo”, bili su samo neki od bezbroj komentara.

Sada se na ovu temu oglasila i motivatorka Nataša Rajić.

,,Žene ne treba da dijele žene na one sa dobrim i one sa lošim grudima. Ništa manje, niti više, vrijedne nijesu, one sa malim, nesrazmernim, tubularnim, velikim, opuštenim, niti one sa implantatima. Niti one koje su ostale bez dojki, zbog bolesti. Neukusno je da žena koja ima kakve god od navedenih grudi dobije komentar “fuj, ružnije, najrzužnije…”. Da li ću uraditi implantati i rekonstrukciju ili ostaviti grudi da budu male, opuštene, kakve god, nije ničija tema za komentarisanje u negativnom smislu. Grudi nijesu mjerilo ženine vrijednosti. Ne pravite od žena objekte” napisala je Nataša putem svog Instagrama.

(Express / Mondo)

Originalni tekst