Bivša rijaliti učesnica i direktorica astrološke agencije, Vesna Rivas oglasila se po pitanju monstruoznih događaja povodom dvije tragedije koje su zadesile Srbiju u roku od dva dana.

Vesna je napomenula da je ovo jako teška godina, te da je pripremala ljude i svoje klijente na “crni period”.

U nedjelju, 30-tog aprila, radila sam Astro emisiju na TV Red. Pripremala sam vas za crni period pred nama u prvoj polovini maja. Za pobunu prirode, i poplave i zemljotrese kojih je evo bilo a tek će ih biti, i nažalost terorističkih napada koji slijede, širom svijeta pa i kod nas. Krajnje je vrijeme da shvatite da riječ terorizam nije simbol samo tamo “nekih talibana ili vehabija”, ne, terorizam je dobro isplanirani napad psihički bolesnog uma koji svojim aktom pokreće i druge “uspavane” psihiće a neki se i udružuju.

-Na globalu. Ako nismo o tome razmišljali do sada, krajnje je vrijeme da krenemo jer, ovo je godina 7-ce i dok je energija 6-ce još aktivna, još maj i juni mjesec, krenule su najcrnje potisnute misli, osjećanja, planovi i djela da izbijaju iz nas. Zato vam stalno ponavljam, ova dva još mjeseca, smanjite svađe, tenzije, tuče, rasprave, natezanja-fitilj je kratak. I sklanjajte se od ljudi za koje znate da imaju psiho oboljenja. Pomozite svojoj djeci, članovima porodice i familije, prijateljima ako su u depresiji i anksioznosti, da se izvlače iz iste, posvetite im više vremena i pažnje, dajte im na značaju jer njima će ovaj period i cijela ova godina 7-ce,2023-ća, biti najteža, naj ranjiviji, najbolniji a vi njima najpotrebniji. Ništa nema smisla, nikakva bogatstva koja stvaramo ako obolimo psihički. A glavni uzrok svih psihičkih oboljenja je manjak ili totalni nedostatak ljubavi. Ljubavi i poštovanja . Karmička godina 7 nas tjera da se vratimo Duhovnim vrijednostima, sebi, moralnim kodeksima.

(Express/Srbijadanas)

Originalni tekst