Poslednjih mesec dana košarkaš Crvene zvezde, Miloš Teodosić i njegova supruga Jelisaveta Orašanin bili su tema javnosti zbog njene navodne prevare i razvoda.

Njih dvoje se o pitanju razvoda nisu oglašavali, a ona je i večeras došla da mu pruži podršku u Areni.

Naime, Zvezda danas, 15. apila, igra meč u beogradskoj Areni, a Jelisaveta ovog puta nije propustila priliku da dođe i bodri svog supruga.

Uslikana je u prvim redovima, sa ćerkicom, u teksas farmericama i reoze krop-top duksu.

Foto: Starsportphoto©

 

Glumica je još jednom pokazala savršenu liniju i pločice na stomaku od silnih treninga.

Podsetimo, pre nekoliko dana navodno je došlo do još jedne žestoke svađe između supružnika, a razlog sukoba je taj što je košarkaš prebacio glumici da nije uz njega i da se provodi kao da je nije briga ni za šta, dok on trenutno preživljava loše trenutke u karijeri.

Foto:  

Foto: Foto: Printscreen

 

Svi koji prate sport znaju da Teodosiću u poslednje vreme ne ide baš kako treba. Izgleda da se problemi iz privatnog života prelivaju i na košarkaški teren. Tako je pre nekoliko dana Miloš isključen sa meča poslednjeg kola Evrolige između Efesa i Crvene zvezde. On je tad hteo i da bije sudiju, unosio mu se u lice i jurio ga po parketu, a veći incident su sprečili njegovi saigrači, koji su ga izveli sa terena. Zbog ovoga će na adresu kluba stići i kazna, koju će, po svemu sudeći, on i platiti. Na njega je sve to jako loše uticalo, pa je, otkad se vratio u Beograd, jako nervozan i neraspoložen – rekao je izvor tada za Kurir i dodao da je Teodosiću  posebno zasmetalo to što njegova supruga opet ide u noćne provode.

Teo uhvaćen sa cigarom! Plej Zvezde vrteo paklicu, a sa njim je bio ovaj proslavljeni fudbaler! (VIDEO)

sledeća vest

TV

Amerika će braniti Izrael po svaku cenu! Netanijahu bi da uvuče SAD u rat protiv Irana! Kurti na sve načine pokušava da protera Srbe sa severa Kosova! Moramo sa još više fokusa, snage i predanosti raditi na realizaciji projekta Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji „Rat uživo“ govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

Izrael ne bi mogao da opstane bez Amerike! Svet će ući u mirniju fazu ako Tramp pobedi na izborima! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst