Sahrana legende našeg i italijanskog fudbala Siniše Mihajlovića bila je velika, onakva kakav je bio i sam Miha.

НИШТА НИЈЕ КАО ТИ И ЈА ЗАЈЕДНО: Викторија Михајловић новом објавом расплакала цео свет (ФОТО)

FOTO: pritnskrin/Viktorija Mihajlovic Instagram

Ispraćen je u večni mir u Večnom gradu Mihajlović, a hiljade i hiljade ljudi slile su se na ulice Rima da se još jednom, poslednji put poklone velikom asu.

I kako to uvek bude, svako je krenuo dalje svojim pute kroz život, a porodica je ostala da gura kroz bolnu istinu. Supruga i oca više nema, ostaje samo sećanje na sve ono što su zajedno proživeli.

Najstarija Mihina ćerka Viktorija, za koju se zna da je bila izuzetno vezana za oca, jednom porukom je još jednom rasplakala sve i pokazala koliko je jaka ljubav u porodici Mihajlović.

Objavila je fotografiju sa sahrane na kojoj je sa majkom Arijanom, a propratnim tekstom pružila je zrno utehe.

– Ništa nije kao ti i ja zajedno.

Foto: Printskrin

 

Viktorija je imala snage da još jednom prođe kroz sve što se dešavalo tokom ceremonije ispraćaja njenog oca u večnost, a poseban utisak na nju ostavila je bakljada navijača Lacija kojom su pozdravili Sinišu.

Uz snimak svetloplavog vazduha i neba u blizini bazilike, u momentima kada odvoze kovčeg sa telom Mihajlovića, Viktorija je napisala jednostavno:

– Hvala.

Foto: Printskrin

 

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča.

Naručite OVDE svoj primerak knjige “Serviraj za pobedu” i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv “Novak, pariske priče“. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO-SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst