Anu smo posle dužeg vremenskog perioda i porođaja sa trećim detetom videli u javnosti, obzirom da se poslednjih nekoliko godina posvetila porodici i odgajanju dece.

Sašu i Anu veže dugogodišnje prijateljstvo još kada su zajedno za pevačevu poznatu pesmu “Noći u Sibiru” snimali spot, u kome je upravo ona bila glavni lik. 

Ana se ovom prilikom podsetila saradnje, ali i otkrila koliko joj je to značilo u karijeri.

Obožavam Sašine pesme, ono što je neverovatno je da se veselim najviše uz njegove balade. Posebna pesma je “Noći u Sibiru” jer sam u njoj učestvovala. Sale ima posebnu emociju i sve zna da iznense na pravi način. Dok smo zajedno sarađivali on je ozbiljan profesionalac i zahtevan, jer ne bi bio to što jeste ali u pozitivnom smislu. Neizmerno sam zahvalna što sam bila deo toga i kroz spot koji je lepo dočarao pesmu. 

Foto: Informer / Goran Todorović

Ana Sević

Ona se dotakla i izlazaka, koje kako je rekla ne može baš često da priušti jer je majka troje dece.

Ne mogu često da priuštim sebi izlaske, umem sebi da dam oduška imamo bake koje izlaze u susret. Od supruga i dece sam za 8.mart dobila cveće i divne čestitke. Ja nisam neko ko traži pažnju samo na današnji dan, treba je imati 365 dana u godini– rekla je Ana i dodala da ne planira još da se vraća na scenu: 

Imam još zakonsku dozvolu dve godine da ne radim na treće dete, tako da ću to iskorisiti. Nisam zažalila što sam karijeru zbog porodice stavila u drugi plan. 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst