Vera Matović kaže da nije uvredila Lunu Đogani kojoj je u emisiji na Pink televiziji rekla da treba da smrša nakon porođaja da bi bila ponovo u formi.

Vera je nedavno gostovala u emisiji „Magazin in“ kod Sanje Marinković u kojoj je prokomentarisala pevačicu.

Sve se vidi! Vidi se po meni… Da l’ sam lepa il’ nisam lepa, ja vodim računa o sebi. A da mi niko ne zameri, da nekoga naljutim il da me neko shvati možda pogrešno… Muškarci nikako ne vole da vide jedno 100 kila pored sebe, sigurno! Da legne sa njom. Žena mora da vodi računa o sebi prvo. Ako se već udala iz ljubavi, kao što sam se udala i ja… Ja imam dvoje dece! Niko ne može da mi kaže: „Ne može“, ma, može! Evo, Luna ima još vremena da skine liniju… Ne sme to da radi sebi. Ima tu malo još da smrša – rekla je Vera u emisiji „Magazin In“.

Foto: ATAIMAGES

Vera Matović

Njene reči mnogi su osudili, a naročito na društvenim mrežama. Međutim, Vera tvrdi da nije uvredila Đoganijevu:

Foto: ATAIMAGES

Luna Đogani

– Poenta je da Lunu opšte nisam povredila. Želela sam da joj uputim savet, jer ako ne bude vodila računa o liniji, možda će pevati Marku sunce li ti žarko. U emisiji sam komentarisla globalno, nisu svi muškarci takvi, ima i onih kojima to ne smeta, ali u globalu većina je onih kojima smeta. Ona se sigurno nije naljutila na moj savet, već je to u medijima preuveličano da bi se komentarisalo. Nema šta ružno do mene ka Luni loše da se kaže, a ni napiše – rekla je Vera za Kurir.


Prava mamina naslednica: Marko i Luna podelili hit snimak svoje mezimice (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst