Sestra Lune Đogani, Nina, pre nekoliko dana doživela je saobraćajnu nesreću, nakon čega je završila u Urgentnom centru, a sada je pokazala pratiocima na društvenim mrežama kako se oporavlja, te i ko joj pravi društvo.

Majka Nine Đogani, pevačica Anabela Atijas, otkrila je za javnost da je njena mezimica zadobila lakše telesne povrede, ali da se ugruvala i da mora da odmara.

Foto: ATA Images

 

Mlada Nina je vrlo aktivna na svim društvenim platformama, te se brzo nakon nesreće snimala za Instagram, namšminkana i doterana, dok su svi primetili medicinsku kragnu koju nosi.

Đoganijeva je tokom lajva pokazala i da joj društvo tokom oporavka pravi njen pas.

– Evo ko mene čuva – napisala je Nina Đogani dok se mazila sa svojim ljubimcem.

Vesti

Biznismen priznao: Podmitio Apsolutna pobeda SNS u Ubu!

Politika

Apsolutna pobeda SNS u Ubu!

Na izborima za savete Mesnih zajednica koji su danas održani u Milorcima, Joševi, Raduši i Šarbanama kandidati koje podržava Srpska napredna stranka osvojili su svih 12 mandata.

Vukosavljević: Vojnomedinska akademija, 180 godina ozbiljnog rada - korona najveći izazov

Društvo

Vukosavljević: Vojnomedinska akademija, 180 godina ozbiljnog rada – korona najveći izazov

Vojnomedicinska akademija mora biti najbolja da bi bila u društvu najboljih, ističe načelnik te ustanove prof. Miroslav Vukosavljević, dodajući da su 180 godina za njih ozbiljne godine rada. Navodi da je najveći izazov u bliskoj prošlosti i karijeri bila korona. VMA ima oko 1.500 medicinskih sestara i ostalih tehničara, a u ovoj godini planirano je da posao dobije više od 220 novih zdravstvenih radnika.

Hobi pretvorio u unosan biznis! Nećete verovati od čega Saša pravi drške za noževe (FOTO) Opšta bežanija iz lažne države, škole ostaju bez đaka i nastavnika: Albanci u panici, nema im spasa!

Originalni tekst