Prije šest godina Nilvesa Hajdarević (34) iz Beča okušala je sreću u takmičenju „Zvezde Granda“. Svoj cilj nije ostvarila, ali je pokazala da ne odustaje te nakon toliko vremena odlučila da se ponovo pojavi na velikoj sceni Granda.

Veliku pažnju je privukla čim je kročila ispred članova žirija budući da se pojavila sa maskom na licu i potrudila da upotpuni i svoj vizuelni performans.

Njen napredak nagrađen je sa pet glasova žirija koje je razgalila numerama „Maskarada“ i „Moj živote da l’ si živ“. Time je stekla mogućnost da bira mentora i to između Milija, Ane Bekute, Snežane Đurišić, Đorđa Davida i Viki Miljković.

Nakon nećkanja i razmišljanja odlučila je da bude dio tima Aleksandra Milića Milija koji je to prihvatio sa širokim osmeijhom na licu.

-Vidim nešto u Nilvesi, krećeš se odlično. Super, samo treba još taj glas da dobije na volumenu i ja bih da radimo na tome. Idemoo!- istakao je Milić.

-Mislim da to nije problem pošto ja inače radim dosta i ova scena je nešto drugo- poručila je takmičarka.

Iako nije jedina koja pored snimanja i takmičenja radi proslave i ima zakazane nastupe, Nilvesa je dobila kritiku, ali i savjet da mora odmornija da dolazi ukoliko želi da uspije u onome što je zamislila.

Foto:Grand

-Umoran ti je glas- dodala je Bekuta, a na to je kao iz topa Nilvesa odgovorila.

-Ja sam dovoljno odmorna. Takav je moj glas. Imam malo prljaviju boju glasa- objasnila je takmičarka, te ostaje da vidimo kako će je mentor koga je izabrala spremiti za naredni nastup.

(Express/Grand)

The post NILVESA IZ BEČA ODUŠEVILA MILIJA: Dobro se krećeš, vidim nešto u tebi appeared first on Express.

Original Article