Hrvatica je na društvenim mrežama još jednom pokazala unutrašnjost pametne vile, koju je nasledila od pokojnog supruga.

Nikolina Pišek uveliko završava radove i opremanje vile koju je gradila sa pokojnim suprugom, Vidojem Ristovićem, a kadrove luksuznog zdanja objavila je putem društvene mreže Instagram.

Pametna vila, oko koje Hrvatica vodi spor sa svekrom, Mišom Grofom, nalazi se u Zagrebu, a pisalo se da je voditeljka nekoliko puta pokušavala da je oglasi na sajtovima za izdavanje nekretnina.

Prema kadrovima dostupnim na instastoriju, kuća je i te kako prostrana, svetla, a sobama dominiraju glomazne stepenice koje vode na drugi sprat skupocenog zdanja.

Podsetimo, u regionalnim medijima nedavno se pojavila informacija da je Nikolina Pišek odlučila da rentira vilu koju je gradila sa pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem za šest hiljada evra mesečno.

Hrvatska voditeljka, navodno, nije uspela da proda luksuznu nekretninu od 420 m² za koju je tražila 1.700.000 evra, te se dala u potragu za podstanarom dubokog džepa.

Foto: Insider

 

Ovim povodom Informer je tada kontaktirao Mišu Grofa, koji je bio iznenađen jer, kako kaže, sa snajom nije u kontaktu od sahrane sina.

– Nikolina izdaje vilu koju je gradio Vidoje mojim parama! Ja sa njom nemam kontakt. Poslednji put smo se videli na Vidojevoj sahrani. Sa Pišekovom imam nekoliko sporova koji miruju, ništa se ne dešava – rekao je ranije Miša Grof za Informer. 

Bomba devedesetih postala baka u šestoj deceniji života: Bila je vlažni san svih muškaraca, sada slavi proširenje porodice (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst