Pevačica je prvi put putem Instagrama podelila fotografije svojih naslednica.

Nikolija Jovanović iznenadila je javnost objavom na svom nalogu na Instagramu, kada je objavila nekoliko fotografija, među kojima su se na jednoj od njih našle i njene ćerke.

Pevačica je, doduše, objavila fotku na kojoj se Reljine i njene mezimice vide s leđa, dok se na drugoj vidi da pričaju sa ocem preko video poziva, ali je, tom prilikom, Jovanovićeva sakrila njihova lica emotikonima srca.

Radost življenja – istakla je pevačica u opisu objave.

Nikolija Jovanović i Relja Popović, podsetimo, veoma drže do svoje privatnosti, pa su tako dugo skrivali i imena ćerki od javnosti. Kako je se sada poznato, one se zovu Rea i Hana.

Relja i ja čuvamo privatan život. Moja sreća je svakako velika, iako je ne delim uvek sa medijima i fanovima. Jednostavno odvajam te dve stvari. Kada bismo vratili vreme, ne bismo vam rekli ni ime prve ćerke. No, sada smo odlučili da decu potpuno sakrijemo od javnosti. Oni su tako odlučili, ali… Kada se bavite javnim poslom i imate puno prijatelja, a majka vam je jedna folk diva, prosto je nemoguće sakriti neke stvari, makar bile i najličnije – rekla je svojevremeno Nikolija.

Ona je, inače, na promociji svog albuma rekla da ćerkama ne pušta ni svoje ni Reljine pesme, jer one nisu za decu.

Sajfer za Informer o razvodu: Pokoškali smo se, spavao sam dva dana u studiju... (VIDEO)

sledeća vest

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

I najtvrđim demokratama jasno je da je Bajden propao! Iako je doživeo debakl na debati, predsedniku SAD-a ne pada na pamet da se povuče! (VIDEO) Tramp i Bajden bi se u Srbiji borili za cenzus! Predsednička debata u Americi je bila najobičnija farsa! (VIDEO) Odustajanjem od Kosova odustali bismo od nas samih! Oni koji pokazuju nezapamćeno anticivilizacijsko ponašanje hoće da nas uče toleranciji! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst