Kćerke Nikolije Jovanović i Relje Popovićaodrastaju daleko od očiju javnosti, a poznati roditelji trude se da svojim djevojčicama obezbijede željenu privatnost i bezbrižno djetinjstvo.

Iz tog razloga, njihove fotografije ne dijele na društvenim mrežama, pa do sada nismo imali priliku da vidimo kako Rea i Hana izgledaju.

Ipak, Nikolijina i Reljina starija kćerka je krenula u školu, a pjevačica otkriva kako su druga djeca reagovala na činjenicu da ima poznate roditelje.

– Imamo tu sreću da je u odličnom odjeljenju i da roditelji djece sa kojima ide u školu djeluje da su svi svjesni da su djeca djeca i da nemaju telefone sa sedam godina, nisu upućeni u našu muziku još.

Našoj djeci mi ne puštamo većinu naših pjesama, uglavnom slušaju dječiju muziku, jer mislim da ne treba prerano da odrastu i te pjesme nisu za djecu.

Ne osuđujem ko pušta, ali mislim da treba da se napravi neki odabir – objasnila je Nikolija koju zakon još uvijek štiti da njena djeca ne budu eksponirana bez njenog odobrenja.

-Zakonom je zabranjeno da slikaju i objavljuju maloljetnu djecu bez odobrenja roditelja, neću ni da razmišljam o tome.

Kćerke Nikolije Jovanović i Relje Popovića unijele su neizmjernu radost u njihove živote, a djevojčice obožava i ponosna baka Vesna Zmijanac. Za sada nam super ide i okej smo sa tim, a kada dijete napuni 16 godina, vidjeti ćemo šta ćemo da uradimo po pitanju društvenih mreža – rekla je za „Extra FM“.

– Nema tu mnogo matematike, ja kuham, one kuhaju i prave vašar po kući. Ja nisam stroga baka. Naprotiv. Majka je stroga, a ja sam dobra- otkrila je pjevačica. 

(Express / Pink.rs)

Originalni tekst