Pevačica je nakon završenog nastupa na sceni „Music Week-a“ dala izjavu okupljenim pripadnicima sedme sile, među kojima je bio i Informer.

Nikolija Jovanović nastupila je večeras na festivalu „Music Week“, na kojem je priredila nezaboravan spektakl.

Pevačica, po silasku s bine, nije krila zadovoljstvo, a u svom obraćanju sedmoj sili prokomentarisala je brojne aktuelnosti.

Foto: Masha Bandjur

 

Najpre, otkrila je da li su su njene ćerke gledale njen performans iz publike.

Ne, ne. One su male za ovaj festival.

Kako je istakla, nije teška kao saradnik, ali da bi sa nekim snimila duet – ima jedan uslov.

Ja sam lagana za saradnju, ali imam jedan zahtev – moramo da budemo prijatelji. Moramo da se volimo i da to što radimo mora da nastane iz ljubavi. Ne volim da sarađujem sa ljudima koji ne bi sarađivali sa mnom. 

Pitali su Jovanovićevu i sa kim bi volela da snimi duet.

Uglavnom ne želim ono što ne može da se ostvari. Ne mogu vam reći da želim s Vikendom da snimim pesmu, iako želim.

Naposletku, pevačica je kazala da više ne veruje u astrologiju.

Više sam verovala kada sam bila klinka, sada ne. Ne gledam u zvezde kada objavljujem nove pesme.

Stanija se pohvalila u kakav luksuz ju je Asmin odveo:

sledeća vest

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore! Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma! Rašed Ef Plojević za Informer TV: Ljudi ne mogu ubijati u ime vere, a pogotovo ne u ime islama! (VIDEO) Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu „Otvorenom studiju“ Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst