Jedna od najpopularnijih mladih pevačica, Nikolija Jovanović, gostovala je u jednoj emisiji i oduševila stajlingom, a onda je otkrila da haljina, zapravo, pripada njenoj mami – Vesni Zmijanac.

Nikolija Jovanović gostovala je u emisiji „Ekskluziv najt“ i za tu priliku je obukla haljinu. Međutim, ono što je posebno interesantno u vezi sa ovom kreacijom jeste činjenica da je, zapravo, u pitanju haljina koju je svojevremeno nosila njena majka, Vesna Zmijanac.

Voditeljka je pohvalila Nikolijin stajling i nije krila oduševljenje njime, a zatim je saznala iz čijeg ormara je haljina uzeta.

Haljina na tebi, rekla sam ti, očekivala sam tvoj fazon, neki kežual, i tako su me prijatno iznenadila sa tom haljinom…

Obradovala sam te sa maminom haljinom – rekla je Nikolija.

Maminu?

Maminu, da. Koju sam inače jedva zakopčala… – istakla je Nikolija.

Tako je bila mršava?

Foto: Printscreen/Instagram/prvatelevizija

 

Da… Samo da se zna koliko je bila mršava. Ali skoro sam počela da otkrivam njen ormar, nekako do sad nisam bila zrela i prolazila sam pored tih stvari, ništa se nije dešavalo, a sad sam konačno počela da uživam u istima – pohvalila se pevačica.

Sve vreme ona verovatno čuva te dobre komade?

Da, da, a ja sam sada nekako sazrela…

Foto: Printscreen/Instagram/prvatelevizija

 

U toj fazi i super ti stoji…

Da mogu da ih razumem…

I slobodno nastavi, baš mi se dopada – rekla je voditeljka Kristina Iglendža, a Nikolija se na tu konstataciju zadovoljno nasmejala.

Foto: Printscreen/Instagram/prvatelevizija

 

Vesna Zmijanac svojevremeno je bila u braku sa Vladom Jovanovićem sa kojim je dobila Nikoliju, a koja je uspešno krenula maminim stopama, te godinama važi za jednu od najtraženijih mladih pevačica.

Nikolija se cela izoperisala, zbog čega se debelo kaje! Do detalja ispričala šta na njoj nije njeno - šokiraćete se brojem zahvata

sledeća vest

Originalni tekst