Talenat i ljubav prema muzici, Nikola Rokvić naslijedio je od pokojnog oca Marinka sa kojim je kroz odrastanje upoznao sve vrline i mane pjevačkog posla u koji se kasnije i sam upustio.

Svoju karijeru gradio je na svoj način i stekao svoju publiku koja ga obožava, a sada se jednom uspomenom iz djetinjstva sjetio svojih muzičkih početaka i očevog uticaja na istu.

Foto: Instagram

On je objavio sliku sa ocem i majkom na kojoj ga oni drže u naručju i poslao važnu poruku svima.

Foto: Instagram

 -Od malena na sceni. Mnogo mi je pomoglo u poslu kojim se bavim što sam posmatrao oca i njegovu okolinu, kolege, muzičare, novinare, tekstopisce i sve ljude koji čine scenu. Tako da kada sam i sam kročio na nju, ništa mi nije bilo strano ali ni senzacionalno. To me je, hvala Bogu, sačuvalo od opčinjenosti istom, pogotovo u mladim godinama kada sam doživio popularnost, tako da sam vjerujem ostao pribran i normalan!

-Popularnost nije za svakoga, ona je dobra ako znamo da se nosimo sa njom. Dobar instrument da utičemo dobro na ljude i da promijenimo na bolje svijet, koliko je attain nas… Isto tako imamo dosta primjera koliko je uništila ljudi… Često kažem, da je bilo sreće da pojedini nikada nisu postali popularni, možda bi ostali normalni i zdravi ljudi – napisao je Rokvić.

(Mutter/ Substantial)

Originalni tekst