Srpski košarkaš Nikola Đurišić doživeo je povredu u meču Atlanta hoksa i San Antonio sparsa u okviru NBA letnje lige, a sada se oglasio njegov menadžer Miško Ražnatović i otkrio stanje povrede, kao i dužinu oporavka.

НИКОЛА МОРА НА ОПЕРАЦИЈУ: Најновије вести о НБА Србину који је доживео фрактуру

Foto Pixabay free images

Ražnatović je istao da će mladi košarkaš biti podvrgnut operaciji tokom ove nedelje, kao i da je planirano da oporavk traje do kraja septembra. Đurišić, sada je otkriveno, je doživeo frakturu metatarzalne kosti.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Nikola Djurisic je nastupajuci za Atlantu, na mecu Nba letnje lige, zadobio povredu u vidu preloma metatarzalne kosti levog stopala. Saniranje povrede iziskuje operaciju, koja se ocekuje u toku ove sedmice. Povratak na teren je planiran za kraj septembra! — Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) July 16, 2024

Metatarzalne kosti, njih pet, nalaze se između članaka nožnih prstiju (tik iznad njih) i kosti nogu. Posle operacije, koja ponekad nije neophodna, ali u Đurišićevom slučaju jeste, povratak u takmičarske aktivnosti se vrši postepeno, u zavisnosti od vrste frakture i ličnog perioda rekovalescencije.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Đurišić je izabran kao 43. pik na ovogodišnjem NBA draftu, a u letnjoj ligi je do sada imao neke vrlo zapažene partije.

BONUS VIDEO: „FOKUS NAM JE PARIZ 2024“: Basketaš Strahinja Stojačić za „Novosti“ o Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst