Planetarno popularna Niki Minaž, po svemu sudeći, prati aktere rijaliti programa “Zadruga” jer je objavila video klip Miljane Kulić.

Niki je uz klip Miljane Kulić iz emisije “Narod pita” podelila i deo teksta pesme “City Girls and JT” pod nazivom “No bars”. 

Foto: Prntscreen twitter

 

Miljana verovatno i dalje ne zna da je čuvena Niki čula za nju, kao i da je njen klip objavila na svom profilu na Tviteru.

Foto: profimedia

 

Miljana je, inače, diskvalifikovana iz poslednje sezone “Zadruga 6”, a i dalje je neizvesno da li će najpoznatija Nišlijka ući u novu sezonu popularnoig rijalitija. Nastavak ovog šou programa “Zadruga 7 Elita” uveliko je u pripremi. 

Foto: Printscreen

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst