Pevačica Lepa Lukić rekla je da uživa u svojim godinama i otkrila zašto joj mladost uopšte ne nedostaje.

Pevačica Lepa Lukić u muzičke vode kročila je sa samo 24. godine, a danas je jedna od najuspešnijih na estradnoj sceni.

Mnogi tvrde da je svojevremeno Lepa Lukić bila jedna od najpoželjnijih pevačica. Lepa je oduvek bila smela žena koja je eskperimentisala sa frizurama, te je jedno vreme bila vatrena crvenokosa, a potom i plavuša, bilo da je u elegantnim haljinama ili potpuno kežual i sportskim izdanjima, Lepa je uvek privlačila pažnju, ali ono što je najvažnije je da je ostala mlada duhom.

Foto: Foto: Kristijana Ćaćić

 

Ima mog lika iz mladosti još uvek, ali se nikada ne bih vratila u mladost. Ja sam najzadovoljnija u ovim godinama. Ono, u mladosti ne znaš ni da se spremiš, nego se onako skarabudžiš, a sada se upicanim kako ja hoću (smeh). Kad si mlad ne moraš mnogo ni da se doteruješ – rekla je Lepa koja nikada nije bila ljubitelj estetskih korekcija, već je uvek negovala prirodan izgled:

Verujte tada je bila sramota da to uradiš! Malo se našminkaš, malo usta i trepavice, eventualno karmin i to je bilo sve – objasnila je pevačica.

Novo oglašavanje Nade Topčagić nakon izlaska iz bolnice: Pevačica se obratila fanovima, pa pomenula kolege

sledeća vest

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji „Info veče“ Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

Rusi neće uraditi ono što Izrael radi u Gazi! Samo jedna stvar može ozbiljno da se promeni zbog napada u Moskvi! (VIDEO) Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO) Dinko Gruhonjić sprovodi mentalni terorizam! Tužilaštvo mora da pokrene postupke jer će ovakvo ponašanje pokrenuti lanac nasilja! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst