Na estradnom nebu je duže od 30 godina i uvek je izgledala fantastično 

foto: Instagram / snezanababicsneki
foto: Instagram / snezanababicsneki

Poznata pevačica Snežana Babić Sneki uveliko gazi 6. deceniju, a i dalje izgleda zanosno. Tokom svoje duge karijere godinama je važila je za jednu od najzgodnijih pevačica i vlasnicu najdužih nogu na estradi.

Ona logoutne krije da voli da jede kvalitetnu i ukusnu hranu, ali isto tako kaže i da veoma vodi računa o tome da u svom telu napravi balans kako bi održala kilažu i ostala vitka

U više navrata za domaće medije govorila je otvoreno o tome kako uspeva da godinama ima istu, idealnu kilažu.

– Tajna mog izgleda je u vedrom duhu, u energiji kojom zračite i u tome kako nosite svoje telo. Volim svoj posao i može da mi se desi neka situacija koja je neprijatna, ali kada ja u tom trenutku vidim kolege, kamere, studio i pesmu, ja zaboravim na sve i ne dozvolim da to utiče na mene – objasnila je.

Sneki se takođe osvrnula i na to kako održava godinama istu, savršenu liniju.

– Ne koristim nikakve detokse organizma. Gurman sam i volim da jedem i vodim se tim da u odnosu na to koliko ste aktivni morate i da pojedete toliko. Neko sam ko stalno aktivno vežba. Imam svoj program. Ne koristim sprave i tegove, moje opterećenje je isključivo moje telo. Postoje vežbe gde možete sa jednom stranom tela da opteretite drugu i to vam je dovoljno. Ne volim ništa što je prenabildovano, sve volim proporcionalno i normalno, da sve bude skladno. Ako imate genetsku predispoziciju, to nije nimalo teško – kaže pevačica za Blic i dodaje da zasluge duguje i dobroj genetici.

Ne krije da voli da jede, ali i da vežba. Kako kaže ne voli ni u čemu da preteruje:

– Naučno je dokazano da genetika igra ogromnu ulogu, a moj genetski kod je jako dobar. Generalno, mi kao narod imamo poseban kod koji je enigma za mnoge. Zato nas i mnogo vole, jer smo lep narod. Posetim kozmetičara s vremena na vreme, ne volim da preterujem ni u čemu. Imam svoj način negovanja lica i dekoltea, jer su to delovi tela jako važni za ženu. Treba obratiti pažnju na korišćenje prirodnih maski za lice. Naravno, postoje i mezoterapije, koje možete ponekad uraditi. Jako su bitni vitamini D, B i C i njih treba uvrstiti u ishranu, jer su blagotvorni za kožu i opšte zdravlje organizma- objasnila je Sneki.

Neguje redovno kožu lica i vrata, a kozmetičare posećuje povremeno:

Snežana Babić Sneki
Snežana Babić Snekifoto: M.M./ATAImages

– Posetim kozmetičara s vremena na vreme, ne volim da preterujem ni u čemu. Imam svoj način negovanja lica i dekoltea, jer su to delovi tela jako važni za ženu. Treba obratiti pažnju na korišćenje prirodnih maski za lice. Naravno, postoje i mezoterapije, koje možete ponekad uraditi. Jako su bitni vitamini D, B i C i njih treba uvrstiti u ishranu, jer su blagotvorni za kožu i opšte zdravlje organizma – zaključila je.

Originalni tekst