Berguzar Korel prije godinu i po dana ponovo je postala majka. Poslije dva sina, Alija i Hana, lijepa Šeherezada i njen Sulejman Veličanstveni, suprug Halit Ergenč, dobili su kćerku kojoj su dali ime Lejla. Na posljednjim objavama na Instagramu možemo da vidimo da je djevojčica porasla i da sa roditeljima i braćom uveliko putuje svijetom.

Popularni turski par proljeće provodi u Londonu. Da li su otišli poslovno, pa u pauzama spajaju lijepo sa korisnim, ili su došli kako bi na licu mjesta pratili krunisanje kralja Čarlsa, to ne znamo, ali fotografije otkrivaju da baš uživaju. Kako drugačije u mirnom kraju britanskog velegrada, kvartu punom parkova i zelenila. Savršeno mjesto za vožnju bicikla, Halitovu omiljenu fizičku aktivnost.

Na video-snimcima koje je Berguzar objavila možemo da vidimo i male bicikliste sa punom opremom, ali i Lejlu koja je prohodala. Djevojčica je uživala u vrtu punom cvijeća i pokušavala da stekne nove prijatelje. Naime, uspjela je da se približi vjevericama koje je ugledala na zemljanoj stazi, dok se sa okolnog drveća čuo cvrkut ptica. Idila na engleski način.

(Express/hellomagazin.rs)

Originalni tekst