Jelena je prokomentarisala film „Nedelja“, kao i naslovnu numeru koju je snimila Ceca za pomenuti film.

Pevačica Jelena Karleuša važi za nekog ko je bez dlake na jeziku, pa se tako oglasila sada na svom Instagram profilu i prokomentarisala film „Nedelja“.

Naime, ona je istakla kako je Džej Ramadanovski zaslužio da se snimi film koji govori o njegovom životu, ali da joj se ne sviđa što naslovnu numeru za pomenuto ostvarenje peva Ceca Ražnatović. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

– Pesma „Uspeo sam u životu“, jeste moja najomiljenija pesma. Pratila me je od devedesetih kad sam išla u osnovnu školu, kad sam 1995. godine maloletna, hrabro ušla u jednu vrstu dobrovoljnog pakla koji na svojevrstan način traje i sada. Moja sudbina, klinke sa Novog Beograda i najveće zvezde tog doba, Džeja Ramadanovskog, puno puta bila je ukrštena. Desile su se mnogo lepe i ružne stvari u našim životima… Nisam čak sigurna ni da li treba to jednog dana da ispričam – napisala je Karleuša.

Foto: Instagram printscreen

 

Karleuša je zatim dodala da je Džej zaslužio da se snimi film o njegovom životu.  

– On jeste zaslužio film o svom životu. I nije zaslužio da se dogodi da mu Svetlana Ražnatović peva naslovnu numeru istog filma. Ili je baš to paradoks koji objašnjava sve u ovom filmu, gde ljudi sa đonom od obraza oslikavaju jedno vreme i jedan narod. I to rade i sad. „Uspeo sam u životu, zavide mi svi… Ali nisam, moja ljubavi“ – završila je ona. 


sledeća vest

Originalni tekst