Reper je razgovor sa okupljenim pripadnicima sedme sile, među kojima je bio i Informer, na pomen imena kompozitora Raleta Ratkovića, naprasno prekinuo.

Jedan od izvođača na ovogodišnjem trodnevnom festivalu „Music Week“ bio je i Stefan Đurić Rasta. Reper je, očekivano, publici pripremio šou za pamćenje, a pre nego što se popeo na binu, obratio se okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bio i Informer.

S obzirom na to da je baš u tom trenutku na sceni njegova koleginica Nikolija izvodila pesmu „Prezime“, koju Rasta potpisuje, Rasta je otkrio da li mu je lakše i lepše da piše pesme za žene ili za muškarce.

Foto: Masha Bandjur

 

– Mnogo više pesama sam radio za žene, nego za muškarce. Imam tu neku žensku energiju očigledno koju oslobađam i mnogo mi je lakše da radim sa ženama, konkretnije se. Sve dok se ne oženim, dobro je – rekao je Rasta kroz smeh i dodao:

Repera su pripadnici sedme sile pitali i da li je poslušao novi album njegove bivše supruge Ane Nikolić, koji je nakratko bio obrisan sa Jutjuba, pa vraćen.

– Nisam čuo još uvek. Ne znam ništa o tome. Kad bih vam rekao koju muziku ja slušam, vi bi pali na d*pe. Slušam jako alaternativnu, andergraund muziku i nemam vremena za ovo domaće. Slabo slušam i svoju muziku, to zna ekipa oko mene. Nije to neka uvreda, ali stvarno nisam čuo. Kad budem čuo, reći ću – istakao je.

Naposletku, Rasta je, kada je čuo pitanje o sadašnjem partneru Ane Nikolić, Goranu Ratkoviću Raletu, naprasno prekinuo intervju.

(VIDEO) Ema Radujko zadala završni udarac Teodori! Želi da bude Karleušina naslednica, nikako Džehvina: Iznela sam mišljenje iza koga stojim

sledeća vest

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore! Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma! Rašed Ef Plojević za Informer TV: Ljudi ne mogu ubijati u ime vere, a pogotovo ne u ime islama! (VIDEO) Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu „Otvorenom studiju“ Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst