Voditeljka Jovana Jeremić bila je gost emisije „Kolegijum“ na televiziji Informer.

Iako je na svom putu do uspeha imala gomilu prepreka, Jovana Jeremić je uspela da postane jedna od najpoznatijih voditeljka na prostorima i ponese titulu „kraljica šera“.

Jovana je otkrila kako je izgledao njen put do voditeljke jutarnjeg programa, kao i u kom trenutku je postala vernik, što često ponosno ističe.

Foto: Masha Bandjur

 

– Vernik sam postala onda kada je sve bilo u Božijim rukama, kada sam bila sama, kada sam plakala, kada sam trpela najveće nepravde na poslu, švalerke, „zvezde noći“ koje su dobijale mesto u jutarnjim programima… Onaj ko me je ubacio u te sporedne emisije, znao je da imam potencijal. Ja sam jedina kojoj je uspelo da iz rijalitija dođe i vodi jutarnji program. To je bilo 2020. godine. Sanjala sam tada Sv. Vasilija Ostroškog. Pojavio se pop. Plakala sam, bila sam u beloj spavaćici, a dole je bila voda, kao da idem po vodi… Sveštenik mi je rekao: „Zašto se sekiraš? Sv. Vasilije ti čuva leđa“. U tom momentu sam osetila toplinu s leđa i videla sveca, a onda sam se probudila i vrlo brzo sam dobila da vodim jutarnji program – rekla je ona i otkrila šta se tada dogodilo onima koji su njen rad omalovažavali:

– Pošto znam da se jedan čovek tamo smejao ovom mom snu i da se smeje sada kada vam ovo pričam, reći ću vam jednu stvar. Tri dana kasnije se ukočio i nije mogao da ustane iz kreveta i to sve dok mu nisam upalila sveću i zamolila Sv. Vasilija Ostroškog da ga otkoči. I stvarno se to i desilo.

Estrada

Voditeljka Jovana Jeremić bila je gost emisije „Kolegijum“ na televiziji Informer.

sledeća vest

Originalni tekst