Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi održao je danas konferenciju za medije pred mečeve Lige nacija protiv Španije i Danske.

НИЈЕ САМО ДУШАН ТАДИЋ! Пикси признао који му је још фудбалер рекао да неће да игра за Србију

Starsport

Govorio je selektor o brojnim temama, a između ostalog prokomentarisao je odluku Dušana Tadića da stavi tačku na reprezentativnu karijeru.

– Ja sam odmah po njegovoj izjavi da se oprašta od reprezentaciji dao svoju izjavu i ta izjava stoji. Da li bih ga zvao ili ne, to je retoričko pitanje… O bivšima sve najbolje! Ako je neko rekao tako, svaku odluku igrača moram da poštujem. Želi da se posveti klubu i klupskim obavezama… Razgovarao sam sa Lazovićem iz Verone, on mi je isto rekao da je fokusiran na klupski fudbal i karijeru. Lazović je skoro tri godine bio tu, u nekim mečevima nije bio. Stalno je imao neke povrede dovoljne da ne igra… Zato nisam želeo da ide na Euro. Ništa lično. Pre 15-ak dana mi je saopštio odluku da je motivisan za klupsku karijeru, da će za dve godine imati 34-35, ne vidi sebe na Mundijalu i tako dalje… Poštujem to mišljenje!

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Foto: EPA-EFE/VASSIL DONEV

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst