Glumac kaže da svakodnevno popije po koju čašicu i u tome ne vidi ništa loše.

Branko Babović, u narodu poznat po liku Đura Palice u „Kursadžijama“ ne eksponira se često, a nedavno je u svojoj ispovesti prvi put progovorio o nepoznatim detaljima iz svog života. Govorio je o razvodu, vezi sa skoro tri decenije mlađom partnerkom, ali i o svakodnevnoj konzumaciji alkohola.

Foto: Foto: Kristijana Ćaćić

 

Glumac je priznao da svakodnevno popije po koju čašicu i da u tome vidi samo dobro, što je šokiralo sve. Njegova izjava o alkoholu počela je da se deli na društvenim mrežama, te su ga mnogi osudili zbog toga.

– Nije porok nego eliksir života. Ako si normalan i trošiš ga u normalnim količinama. Nikola Tesla da ga nije pio ne bi toliko ni živeo… On je obožavao viski. To je sastavni deo života, svakodnevnice… – ispričao je glumac u emisiji „Pretres“ na televiziji Haype.

Babović je istakao da svakodnevno pije, jer je to u njihovoj kući „red“.

Foto: Masha Bandjur

 

– Da. Jer to je navika iz kuće. To je kod nas ritual. Svako jutro kad otvoriš oči iz frižidera jedna rakija. Ja sa mojim ocem koji ima 96 godina svako jutro zna se šta je red – rekao je Branko.

– Da li kažu da ste vi alkoholičar? – pitao ga je voditelj.

– Nema šta da mi kažu kad jesam. Svaki čovek koji popije dve, tri rakije dnevno je alkoholičar. Nisi pijanac, velika je to razlika – odgovorio je Babović i priznao da je par puta prešao i tu granicu.

Branko Babović u vezi sa 28 godina mlađom! Glumac priznao da se razveo zbog prevare:

sledeća vest

Originalni tekst