Tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“ Hamza Gušić oduševljavao je sve svojim glasom, ali mimo njega nije mnogo otkrivao o sebi. Pjevač u takmičenju nije iznosio detalje iz svog privatnog života, a kako je oženjen, mnogi su komentirali i zadirkivali da krije suprugu.

Ipak, Hamza je nedavno demantirao sve i pokazao ženu koja mu je davno osvojila srce i rodila troje djece.

-Moja snaga i podrška u svemu u životu- moja supruga –napisao je finalista uz zajedničku fotografiju iz finala „Zvezda Granda“.

Mnogi su komentirali da ima pravu ljepoticu kraj sebe i da se njihova ljubav „vidi iz aviona“, a pjevač je odgovorio da je zaista tako i da je ponosan na svoju Lejlu sa kojom je deset godina u braku.

Nedavno je progovorio o supruzi i otkrio zbog čega je nije medijski eksponirao tokom takmičenja.

-Nisam je krio, samo ne želim da miješam privatni život sa poslovnim i ne želim da gradim karijeru na skandalima i detaljima iz privatnog života. Ona sama nije željela javno da se eksponira, jer kao i ja smatra da ne mora niko da zna šta se dešava u naša četiri zida – rekao je Hamza za Grand i dodao:

-Nije željela da dolazi u takmičenje da je novinari propituju o našem privatnom životu, mada je bila jednom u pratnji. Inače, gledamo da živimo svoj život jer džabe tebi i posao, pare i luksuzan život ako nemaš sa kim da podijeliš. Ja to imam i čuvam samo za nas.

Iako je mlad zagazio u bračne vode, Hamza se nijednog trenutka nije pokajao jer danas uživa u idiličnom porodičnom životu koji je stvorio sa Lejlom.

Ovaj par ima dvije kćerke, desetogodišnju Evelinu i sedmogodišnju Emu, kao i četvorogodišnjeg sina Dinu koji je miljenik cijele porodice.

Trenutno žive na relaciji Zagreb-Tuzla, a uprkos mnogobrojnim Hamzinim obavezama, trude se da slobodno vrijeme uvijek provedu zajedno.

(Express/grand.online)

Originalni tekst