Voditeljica koja je sa nepunih 18 godina zakoračila na javnu scenu ne prestaje da privlači pažnju, a o njenoj harizmi i pozitivnoj energiji naširoko se priča. Mnogi se slažu da je njen zaštitni znak iskrenost pa se voditeljica ne ustručava da na svako pitanje odgovori bez okolišanja, čak i kada je u pitanju njen privatni život. Partner Suzane Mančić u emisiji koju vodi bio je proslavljeni glumac bogate karijere, te se popularna loto djevojka između ostalog dotakla i spekulacija da je u njega bila zaljubljena.

Naime, Branislav Lečić, višestruko nagrađivan pozorišni i filmski glumac impresivne karijere bio je gost u emisiji “Suzanin izbor” čime se voditeljica i pohvalila na svom “Instagram” profilu ne tajeći sopstvene impresije o njemu. Ona je sa širokim osmijehom na licu pozirala pored glumca, a ni partner Suzane Mančić u okviru ove gledane emisije nije skrivao zadovoljstvo što je u njenom društvu.

View this post on Instagram

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial)

Inače, Suzana Mančić svojevremeno otkrila da joj se glumac Branislav Lečić nekada dopadao, ali da nije bio mnogo zainteresovan za nekadašnju loto djevojku.

– On je u to vrijeme bio frajer, ma dopadao se svim ženama. Organizovana je večera. Međutim, on nije reagovao na mene. Možda nisam bila njegov tip. Eto, toliko o pričama da sam neodoljiva… Nikada me potom nije zvao, sretala sam ga sa ženom – rekla je Suzana.

Voditeljica i popularna loto djevojka uživa u ljubavi sa Grkom Simeonom Ocomokosom sa kojim godinama unazad i pored brojnih spekulacija o nesuglasicama održava veoma skladan odnos.

(express/story)

The post Nije mu bila privlačna: Suzana Mančić nije uspjela sa zavede Branislava Lečića appeared first on Express.

Original Article