Pevačica nije prisustvovala finalnoj večeri „Zvezda Granda“ zbog poslovnih obaveza, ali ne žali zbog toga.

Marija Šerifović je već godinama unazad član žirija popularnog muzičkog takmičenja, a njeni kandidati napravili su sjajne karijere. Marija je, međutim, sinoć imala koncert u Švajcarskoj, pa je bila sprečena da podrži svoje kandidate u finalu „Zvezda Granda“.

Šerifovićeva je na svom Instagram profilu pozvala sve svoje pratioce da glasaju za njene takmičare i poručila je da treba da pobedi najbolji. Dan posle finala, Marija kaže da joj nije žao što je propustila finalno veče.

Foto: E-stock

 

– Čestitam svim finalistima i Šejli i Ceci. Nije mi krivo što nisam bila sinoć. Bila je dobra sezona u kojoj ima mnogo dobrih pevača. Ne znam da li ću biti član žirija sledeće sezone, ugovor mi je istekao videćemo – rekla je Šerifovićeva za Blic.

Foto: Printscreen/Instagram/shey.lamusic

 

Titulu pobednika odnela je Šejla Zonjić. Mlada pevačica je rođena u Nemačkoj, ali se brzo preselila u Sanski Most gde je provela čitavo detinjstvo. Njena ljubav prema muzici bila je očigledna još od malena. Pohađala je muzičku školu gde je savladala osnove muzičke teorije i pevanja, nakon završene srednje muzičke škole, upisala je Muzičku Akademiju u Sarajevu gde je nastavila da usavršava svoje znanje. Diplomirala je s najvišim ocenama, a njeni profesori često su je hvalili kao jednu od najperspektivnijih mladih muzičkih umetnika svoje generacije.

Marija Šerifović nije došla na finale

sledeća vest

Srbija

Svi vinari Šumadije na jednom mestu

Topola

Svi vinari Šumadije na jednom mestu

Kada je reč o šumadijskim vinima, mnogi prvo pomisle na Oplenac i srpsku Toskanu, kako Topolu zovu zbog bogatog vinogorja. Na desetom Festivalu šumadijskih vina ovog vikenda bilo je čak 150 vina i 30 vinarija koje nisu samo iz topolskih sela.

Bitka na Đetinji! Počeo Evropski Kup i Državno prvenstvo Srbije u raftingu (FOTO) Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Popularno kupalište Peskara ili banatska Kopakabana kako ga mnogi nazivaju, sa svojim izazovnim peščanim plažama, spremno je da u subotu, 8. juna dočeka prve kupače i zvanično otvori novu letnju sezonu.

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je

Igre reči

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je „dandara“!

Devetati, žvajznuti, šopiti, izbubecati, istamburati, isprangijati, ćaušati, okajdapiti, rebnuti, marisati, devlati, otandariti … Ovako su nekada, a poneko i danas, u Mačvi nazivali udaranje i tuču. Za pijanstvo imaju više od 30 sinonima: naroljati se, nacevčiti, ožderati, naćefleisati, nadžidžiti, naćokati, ušljokati, ukokati…

(VIDEO) Za tri meseca podigli crkvu! Meštani Dulena kod Kragujevca za primer drugima

Originalni tekst