Pevač Momčilo Bajagić Bajaga se osvrnuo na višedecenijsku karijeru i predstojeći nastup na roštiljadi koja će se ove godine održati u Leskovcu.

Bajaga je, kao velika zvezda, oduvek važio za pravog zavodnika, a do dan-danas nikada od njih nije pokušavao da se odbrani.

 Ljudi ne bi trebalo da se brane od žena, nije žena neki agresor od kojeg treba da se branim – rekao je on i priznao da na njegovim koncertima često možemo da vidimo kako neka od obožavateljki baca brus:

Bacale su brushaltere, nije to običaj samo kad Zdravka Čolića, to je neka tradicija, kao fora. Ne uhvatim ga neko okačim, naravno ne nosim kući – našalio se pevač, a ceo intervju možete pogledati u videu iznad.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Kao Apolon! Stanija se drugi put udaje, a evo kako izgleda njen prvi muž!

sledeća vest

Originalni tekst